This is our code red

Satan i helvete vad jag längtar!!!
Hästarna gick otroligt bra idag, tog ett hårt pass på båda 2 idag eftersom att dom ska stå i 3 dagar sen. Så nu står klockan på 04.00 då jävlar ska de ridas!
Sen drar jag mig mot skolan. Och efter skolan åker jag uppåt i landet?:D känns som att det är en hel jävla evighet tills de men ändå..


Imorgon

Idag när jag kommer hem ska jag rida båda hästarna, och packa och fixa lite saker, så imorgon bär det av mot Sthlm :D dör av längtan!


J'taime

Tja!
Mycket har hänt sen senast, har tävlat min sista tävling på min bästavän, trotts att gråten satt i halsen så har beslutet tagits, jag och Bela ska splittras, men hon kommer inte säljas utan lånar ut henne. Det var det tyngsta beslutet jag har tagit, men fick en kanon runda i söndags och dessutom en placering så väljer att sluta när allt är som de ska!
Jag vet att den här ponnyn kan gå hur långt som helst det har jag alltid vetat!
På fredag drar jag till hölöööööö Wiiie :D ciao<3


Sorry dude

Tjaaaa! Har inte haft nått sug att blogga men kände att idag kom de.
Sitter just nu på bussen mot skolan.
Förra veckan hände mest dom vanliga grejerna hästarna och skolan. I helgen var de tävling för LKs och min del, hyfsade resultat med tanke på att de var vår andra tävling tillsammans. Så jag är helnöjd med min lilla skit.
Igår red jag ett låångt dressyr pass på bela, och hon gick riktigt bra faktiskt.
LK fick lite mys och så efter tävlingshelgen! Efter de åkte vi iväg och kollade stona, tyvärr hade dom precis slutat brunsta så om 2 veckor ska dom kollas igen!
Idag nalkas de träning för belas del.
Ciao


My number one

Jag vet inte vad som hände, min finaste skatt , idag hände något jag aldrig trodde skulle hända, tankarna flyger omkring, är vår tid på hoppbanorna slut? Tycker hon inte det är roligt längre?, är jag för stor?, har jag gjort något som kunde påverka detta?, den stora frågan är varför?
Mitt huvud värk, läppen svider, hakan är svullen och halvt blå, det här är värsta dagen i mitt liv..


Mot Åstorp

Sitter just nu i bilen påväg mot Åstorp, ska hoppa LB LA där idag, pappa som kör och han har lyckats få ryggskott! Vi får se om jag klarar allt själv idag då..


underbara hästliv!

imorgon blir det tävling på bela, LB-LA hoppas på en nolla i LAn, hade suttit fint nu!
nästa helg är det Lks tur att gå 110 lördag och söndag, helgen efter de ska Bela gå LB+5!
och sista helgen i april har jag preliminärt planerat en 110 och debut i 120 på LK! roligt.:D
är så taggad till det här med hästar nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, känns som att allt är påväg åt rätt håll!:)

Godmorgon

Sitter just nu och käkar frukost, ska ut och springa sen och fixa i stallet, idag låter jag hästarna gå ut innan jag rider!


Funderar

Jag funderar skarpt på att dra igång och börja blogga ordentligt igen, ganska kul ju. lixom använda det som en dagbok, skriva utförligt vad jag gjort under ridpassen och så, så jag kan gå tillbaka och kolla vad jag har tränat, och hur jag har gjort, vilka framsteg, eller bara använda som pepp en dag när de kanske inte har känts 100 i min ridning.
Lk gick ganska bra idag, har ju tidigare haft problem med att han knäpper av, och inte alls tar bettet utan bara kryllar ihop sig, och på så vis inte kommer till arbete, men nu har han blivit riktigt tung att ridam känns som att det är jag som håller upp hela hästen, min tränare och folk omkring mig säger att det är jätte bra, och det är de ju verkligen, men när man sitter där på hästen känns allt bara hopplöst, så jag jobbar ju med att han ska bli lättare men ändå behålla stödet och arbeta på bra.
och idag fick vi verkligen till de. jag satt och red öppna och sluta i början av passet, till en början lyssnade han inte alls, utan körde bara på i sitt eget. men efter ett tag blev han så jävla fin, jag fick verkligen igenom honom. och ni vet den där känslan man får, WOW säger jag bara, underbara häst. så satt och arbetade mycket sidvärtsrörelser och så i traven, så kom vi till galoppen, en grym svårighet för oss.
I början byter han galopp hi och dit kör upp huvet och arbetar inte ett skit, och lägger sigpå tygeln, men efter en stund lossnade även galoppen, och jag kände den där känslan igen och insåg vilken häst jag har!
helt underbar när han går perfekt, nästan till och med så att jag vill tävla dressyr, för han är ju verkligen en häst som drar åt sig blickar, och skulle nog passa även på dressyrbanorna, frågan är ju: gör jag de? haha. så passet idag var riktigt lärorikt och bra!
Bela fick gå ut i skogen idag igen, trodde ju igår att tävlingen var imorgon, men nej den va på måndag, så min planering sket sig, så det fick bli skogen 2 dagar i rad, det var väll inte hon så ledsen över. haha.
imorgon blir det skogen på LK och Bela får ett mjukgörande pass inför tävlingen.
förövrigt har jag mått skit idag och verkligen inte velat göra någonting, åt så mycket onyttigheter att jag nästan spydde, så från och med imorgon börjar jag mitt nya nyttiga liv, jag är så trött på att äta sånt skit, jag vill oxå känna mig i toppform, och kunna få en snygg kropp, för de är något jag verkligen inte har. min kropp är så förbannat äckligt ful, så nu ska jag börja hårdträna, jag måste ha mer muskler!
som liten var jag väldigt tjock och blev mobbad för de, så det är något jag inte vill falla tillbaka i, att gå upp i vikt är de sista jag ska göra, jag mår dåligt bara av tanken, smärtan jag fick stå ut med som liten pga av de vill jag inte uppleva igen. usch..
gammal jävla bild haha!


lite tjat......

Ibland undrar jag om jag verkligen är vaken.
jag har allt man kan önska sig, och jag är så jävla glad för alla beslut jag tagit i mitt liv, som har lett fram till denna lycka, och känslan av att känna mig så jävla trygg och må så himla bra.
Och ha så fina och underbara människor i mitt liv.
sen en grej till, hur många har turen att ha 2 sinnes sjukt underbara hästar att rida varje dag, och få tillbringa min fritid till de jag älskar. jag är bara så glad, och de tar lixom aldrig slut. visst jag kan tycka saker och ting är jobbigt ibland, men det blir inte bättre för att man ger upp? jag kommer aldrig ge upp, det är såhär jag vill leva resten av mitt liv, det är de här människorna jag vill ha i mitt liv, precis så som mitt liv är nu vill jag ha de resten av mitt liv, ja okej jag vill flytta, men de är en annan grej.
så tack för att mitt liv är så underbart.

Världens bästa

Jag vet inte vart jag ska börja, har haft sjukligt bra dagar, min födelsedag var underbart bra, har shoppat lite nya grejer, och och bara haft otroligt jävla roligt! Träningen på LK gick ganska bra, så nu är 2 starter planerade, nästa helg i Laholm, lördag och söndag, 110 båda dagarna. Bela ska tävlas redan på söndag. Men nu ska jag gå ut och trimma hästar! Ciao


Härlig vecka

I Gårdagens starter fick vi 1 ner i varje klass, men jag är ändå super nöjd!
Bela fyllde även 10 år igår, och kunde vi firat de på ett bättre sätt än på tävlingsbanan?
Jag hade tänkt att sova lite längre idag, men gick upp redan 7 ändå.. Haha så har mockat och fixat i stallet!
Men de går ju inte att rida...
Om någon timme ska vi åka till Markaryd för att hämta Pontus som kommer hit några dagar.:)
Så de påsklovet kommer nog vara kanon!
Ciaoo


RSS 2.0